Examenele la Poli
     media: 0.00 din 0 voturi

28.06.09
14:24
Politehnica e frumoasa. Foarte frumoasa chiar.. dar dupa ce o termini :) Viata in sesiune la poli are 2 parti total opuse:

Inainte de examen

Sunt acele 3-4-5 zile in care (trebuie sa) inveti. Chestia asta cu invatatu la poli.. e putin diferita fata de alte facultati.. ( exceptie medicina ). Daca la o faculta de litere, jurnalism, stiinte politice etc... inveti o zi... iei undeva la 6-7.. daca inveti 2 zile.. 9-10 garantat. Eh... la poli treaba sta un pik altfel:

Inveti o zi: garantat pici. Nicio o sansa.. poti sa mergi la mama omida sa-ti descante, sa porti chiloti rosii sa scrii cu pixu norocos.. nu conteaza. Pici :)
Inveti 2 zile: Dupa examen, primul drum e la catedrala.. apoi te gandesti ce-ai facut ultima data cand ai luat un 5 la examen si faci la fel si in ziua aia. Pentru ca esti superstitios. Din nou mama omida, chilotii norocosi etc... si poate poate iei 5-u. Da nu e sigur. Deloc sigur.
Inveti 3 zile: Deja stii ceva, te gandesti ca poate ai norocu sa pici pe subiect, speri sa poti vorbi cu un coleg mai destept.. ceva orice. Deja ai sanse sa-l iei. Cu 5 si atat. Da totusi e luat deci e perfect :)
Inveti 4 zile: Incepi sa stii cu ce se mananca materia, la examen nu esti tufa... treci. Si inca nu cu foarte multe emotii. Sa zicem un 7-8 acolo. Da e deja mai mult decat perfect.
Inveti 5 zile: Deja stii. Stii bine. Esti tipu de la examen care ii ajuta pe altii :) Treci cu peste 8.

Dupa examen:

Si aici ai 2 variante. Daca ai luat nota mare.. si majoritatea au luat nota mica, s-ar putea sa n-ai parte de chef dupa examen.
"Ba il chemam si pe ala ?"
"Care ma.. ala care o luat 9/10?"
"Da ma.. ca-i baiat bun. M-o si ajutat un pic, poate da si de baut... "
"Da-l ma-n p**a mea.. ca ala acu invata. Lasa-l dreq"

Daca ai luat alta nota, situatia se schimba :)

"Ba pe ala l-ai sunat ?"
"Pfuu... nui am uitat.. stai ca-l sun acu"

Oricum, in general, 2 zile dupa examen is zile de chef :) Sau .. o zi de chef si una de revenire. Da chef sigur este:)
Si dupa 2 zile o iei de la capat... din pacate :)

Mnah inca o saptamana.. si gata :) pt 6 luni:P


Comentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare